Meer resultaten voor cbr slagingspercentage

cbr slagingspercentage
Wat is het slagingspercentage van mijn rijschool? CBR.
Het slagingspercentage van jouw rijschool vind je op de site Rijschoolgegevens. Daar heeft het CBR de slagingspercentages van alle rijscholen verzameld. Zo kun je jouw rijschool goed vergelijken met andere. Op de site is het slagingspercentage vermeld per rijschool en per rijbewijscategorie.
Slagingspercentage autorijschool
CBR onze diensten Rijbewijs halen Auto 1: Rijopleiding kiezen Rijopleiding.
Het gemiddelde slagingspercentage in 2007 van RIS-leerlingen bedraagt 64 procent, bijna 20 procent meer dan het landelijk gemiddelde! Deelnemende instructeurs, leerlingen én examinatoren zijn unaniem enthousiast. Op de website www.rijschoolgegevens.nl vindt u de slagingspercentages van alle rijscholen. terug / naar begin. gaat er iets mis op deze pagina? Help ons Cbr.nl te verbeteren. Krijgt u bij het inloggen op Mijn CBR een onderhoudspagina te zien?
slagingspercentage
Grote verschillen in slagingspercentages CBR-examencentra RijschoolPro.
Woordvoerder Irene Heldens stelt: Het CBR ziet dat in de meeste plaatsen waar het aandeel tussentijdsetoetsen hoog is, het slagingspercentage ook hoger uitvalt. De cijfers die zijn geanalyseerd beslaan de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017.
kwantum rolgordijnen
CBR Personenauto.
Bus aanhanger DEDE1. Hier vind je de examenresultaten van rijscholen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR. Maar ook welk soort lessen rijscholen geven, hun contactgegevens en vaak een webadres. Nieuwe rijscholen worden pas zichtbaar bij de kwartaalupdate die volgt op hun eerste examenresultaat. De slagingspercentages worden op vaste tijden ververst en betreffen steeds de laatste vier kwartalen. Toon alleen rijscholen in.: Alphen Aan Den Rijn. Berkel En Rodenrijs. Capelle Aan Den Ijssel. Den Hoorn Zh. Hoek Van Holland. Examenplaats kies een andere.: Aantal 1e examens.: Gemiddeld slagingspercentage 1e examen.:
drone video
CBR Personenauto.
Bus aanhanger DEDE1. Hier vind je de examenresultaten van rijscholen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR. Maar ook welk soort lessen rijscholen geven, hun contactgegevens en vaak een webadres. Nieuwe rijscholen worden pas zichtbaar bij de kwartaalupdate die volgt op hun eerste examenresultaat. De slagingspercentages worden op vaste tijden ververst en betreffen steeds de laatste vier kwartalen. Toon alleen rijscholen in.: Examenplaats kies een andere.: Aantal 1e examens.: Gemiddeld slagingspercentage 1e examen.:
cbr rijswijk
Slagingspercentages door heel Nederland mijlenver uit elkaar RijschoolPro.
Het is natuurlijk belachelijk te suggereren dat de kwaliteit van de rijscholen/ rijopleidingen in de randstad de oorzaak zou zijn van deze opmerkelijke verschillen in het slagingspercentage. Het CBR heeft er geen verklaring voor maar veegt wel gelijk haar eigen straatje schoon door zonder enig onderzoek te stellen dat de verschillen in de infrastructuur en andere factoren niets af doen aan de gelijkwaardigheid van de maatstaven die de examinatoren door het gehele land zou hanteren.
Slagingspercentage rijscholen.
Dat is hoger dan in voorgaande jaren. Volgens het CBR komt dat onder andere doordat leerlingen via de hierboven beschreven website steeds vaker voor rijscholen met een goed slagingspercentage kiezen. Ook de Rijopleiding In Stappen en de tussentijdse toets hebben aan de stijging van het slagingspercentage bijgedragen.
Slagingspercentages van het CBR.
Contact / klantenservice. Het CBR communiceert elk jaar in het jaarverslag de slagingspercentages van het afgelopen jaar. Het CBR maakt onder andere openbaar hoeveel theorie-examens er zijn afgenomen en wat het slagingspercentage is van de afgenomen theorie-examens. Uit deze cijfers zijn een aantal trends op te merken.

Contacteer ons