Meer resultaten voor slagingspercentage cbr

slagingspercentage cbr
Rijscholen laten met trucjes tienduizenden cursisten slagen voor theorie-examen rtlz.nl.
CBR kent trucs al jaren. Uit interne stukken van het CBR die RTL Nieuws in handen kreeg, blijkt dat scholen die de turbomethode toepassen zeer succesvol zijn. Een enkeling zat in 2015 op een slagingspercentage van rond de 40 procent, maar de meeste scoren veel hoger, tot liefst 87 procent.
cbr
Slagingspercentage Autorijschool Rood. Slagingspercentage Autorijschool Rood.
Het CBR publiceert de slagingspercentages en de verschillende soorten lessen van rijscholen die bij de Kamer van Koophandel en het CBR staan ingeschreven. Natuurlijk staat Autorijschool Rood daar ook tussen en wij zijn trots op de resultaten die we halen. Van de 100 examens per jaar slaagt 60 procent bij ons in 1 keer! Zoals je hier rechts kunt zien is ons slagingspercentage gemiddeld 60%!
rijschool slagingspercentage
Slagingspercentage CBR Autorijschool Caroline de Vries.
Meer dan 18 jaar ervaring met hoog slagingspercentage! Skip to content. Over ons Specialisaties. Op de website van het CBR Centraal Bureau voor Rijvaardigheid worden de slagingspercentages van iedere rijschool weergegeven. Klik hier om onze slagingspercentages te bekijken. Voor meer informatie neem contact met ons op.
slagingspercentage rijscholen den haag
CBR Barendrecht scoort dramatisch Barendrechts Dagblad.
Het slagingspercentage voor het eerste auto-examen bij het CBR in Rotterdam en Barendrecht is dramatisch. Rotterdam heeft met 361, procent het laagste slagingspercentage van Nederland, Barendrecht is de een na slechtste. Hier behaalt 381, procent in één keer zijn of haar rijbewijs.
slagingspercentage
Wat is het slagingspercentage van mijn rijschool? CBR.
Het slagingspercentage van jouw rijschool vind je op de site Rijschoolgegevens. Daar heeft het CBR de slagingspercentages van alle rijscholen verzameld. Zo kun je jouw rijschool goed vergelijken met andere. Op de site is het slagingspercentage vermeld per rijschool en per rijbewijscategorie.
rijschool amsterdam slagingspercentage
Tip 12: Check de slagingspercentages Verkeersschool Van Buuren.
Tip 12 CBR: Check vooraf het slagingspercentage. 31 Oktober 2017. Het slagingspercentage van jouw rijschool vind je op de site CBR Rijschoolgegevens. Daar heeft het CBR de slagingspercentages van alle rijscholen verzameld. Zo kun je jouw rijschool goed vergelijken met andere.
rijschool amsterdam slagingspercentage
Slagingspercentage CBR Rijschool Maximum.
Omdat wij een gewilde rijschool zijn ook voor deze groep die meer aandacht nodig heeft, kunnen we niet garanderen dat deze groep in 1 keer slaagt. Dat is de reden waarom het slagingspercentage bij het CBR soms lager dan gemiddeld staat.
rijschool amsterdam slagingspercentage
Slagingspercentages door heel Nederland mijlenver uit elkaar RijschoolPro.
Het is natuurlijk belachelijk te suggereren dat de kwaliteit van de rijscholen/ rijopleidingen in de randstad de oorzaak zou zijn van deze opmerkelijke verschillen in het slagingspercentage. Het CBR heeft er geen verklaring voor maar veegt wel gelijk haar eigen straatje schoon door zonder enig onderzoek te stellen dat de verschillen in de infrastructuur en andere factoren niets af doen aan de gelijkwaardigheid van de maatstaven die de examinatoren door het gehele land zou hanteren.

Contacteer ons